Word gevonden
door je doelgroep

Jouw online Bureau

Mooie website? Maar geen tot weinig bezoekers? Geen probleem! De online marketing experts van KVKA helpen je graag hoger te komen in de zoekresultaten van Google. Daarvoor hebben we verschillende specialisten in dienst die alles weten van zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en social media marketing (SMM), zodat jouw site beter gevonden wordt. We ondersteunen je ook met het schrijven van webteksten en zetten e-mails op die je aan je klanten kan versturen.

Onze services

Conversie optimalisatie (CRO)

Meer omzet genereren door conversie optimalisatie? KVKA optimaliseert jouw website en zorgt ervoor dat bezoekers eerder overgaan tot actie!

Search Engine Optimization (SEO)

Hoger in Google verschijnen en meer conversie genereren? KVKA helpt jou met zoekmachineoptimalisatie (SEO), zodat jij beter vindbaar bent.

Webteksten

Moeite met het schrijven van jouw eigen webteksten? Ons team van professionele copywriters schrijft geoptimaliseerde webteksten die aanspreken en waarmee je goed gevonden wordt in Google.

Jouw nieuwe
Visitekaart

Websites zijn tegenwoordig een essentieel onderdeel van elke succesvolle onderneming. Een mooie en goede website is immers het ultieme visitekaartje van jouw bedrijf. Een eerste blik op jouw website moet de sitebezoeker direct het gevoel geven dat ze bij jou goed zitten wanneer ze op zoek zijn naar een bepaald product of dienst. DualDesigners is gespecialiseerd in het bouwen van websites. Om ervoor te zorgen dat de website altijd perfect aansluit op wat je met jouw website wilt bereiken hebben we drie verschillende soorten pakketten ontwikkeld waar je uit kan kiezen.

Altijd online
Hosting en service

Bij een professionele website hoort een snelle hosting en goede service. Het onderhoud van jouw website wordt optimaal verzorgd door onze experts, waarbij het onderhoud onbeperkt is. Ze zorgen er ook voor dat je website up to date blijft met de nieuwste modules. De hosting en de servers zijn 365 dagen per jaar online. Je domeinnaam en je webmail, die krijg je er gratis van ons bij.

Alles over websites en webshops